Over mij

Op 31 juli 2000 kwam ik ter wereld in Purmerend. Mijn naam is Koen. Ik ben een persoon dat zich inzet om zoveel mogelijk te leren.

Ik in mijn natuurlijke habitat.

Altijd vroeg ik mezelf af hoe mijn toekomst eruit zou zien. Wat wilde ik later doen? Na het afronden van mijn VMBO TL besloot ik de opleiding Meubelmaker MBO 4 te volgen. Ik wilde namelijk niet mijn hele leven achter een computer doorbrengen.

Tijdens deze opleiding leerde ik hoe ik authentieke massief houten meubels kon maken en ontwerpen. Hoewel het maken van meubels me niet echt aantrok, raakte ik wel geïnteresseerd in het ontwerpaspect.

Daarom besloot ik in 2020 de HBO-opleiding Bouwkunde te volgen, met de hoop mijn creativiteit te kunnen uiten in het ontwerpen van gebouwen. Helaas vond ik deze opleiding niet leuk omdat ik mijn creativiteit niet kwijt kon, dus heb ik besloten om ermee te stoppen.

Uiteindelijk besloot ik me toch over te geven aan werken met de computer. Aangezien ik dit het meest gebruik, leek het logisch om ermee te gaan werken. In 2021 ben ik gestart met de opleiding HBO Communication and Multimedia Design. Hier kon ik mijn digitale ontwerpvaardigheden op verschillende gebieden aanscherpen.

Mijn voornaamste hobby’s draaien vooral om gamen. Ik geniet ervan om spellen te spelen waarin ik dingen kan creëren, zoals het bouwen van een grote stad of voertuigen. Simpelweg een shooter is ook een favoriet.

Binnen gaming ben ik ook enthousiast over Virtual Reality. Ik beschouw VR als een geweldige technologie die ik altijd al heb willen ervaren. In de virtuele realiteit speel ik voornamelijk schietspellen zoals Pavlov VR of vechtspellen zoals Blade and Sorcery.

Ik nogmaals in mijn natuurlijke habitat.
De Ender 3 S1 Pro, een top 3D printer.

Thuis beschik ik over een 3D-printer waarmee ik diverse ontwerpen tot leven breng, variërend van Dungeon and Dragon personages/onderdelen tot prototypes en handige hebbedingetjes.

Daarnaast ben ik bezig mezelf te leren 3D-modelleren door een cursus Blender te volgen. In deze cursus leer ik de ins en outs van Blender om Low Poly 3D-modellen te maken. Dit vind ik echt ontzettend leuk om te doen.

Naast alles ben ik ook een ontzettend grote dierenvriend. Onze poes Nora is een hele lieve poes die het heel leuk vind om mij tijdens het spelen te bijten (ze bijt amper door hoor). 

Mijn poes Nora.

Op de boerderij bij mijn vader en stiefmoeder in het oosten van nederland hebben we ook drie hele lieve honden, Lilly, Buster en Lusia.

Daarnaast zijn ik en mijn vriendin vette lego nerds!

Mijn vriendin (links) en ik (rechts).